Järjestyssäännöt

Niin kävijöiden kuin vänkäreiden ja järjestäjienkin viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tapahtumassa käyvän tai työskentelevän tulee noudattaa alla mainittuja järjestyssääntöjä. Lisäksi suosittelemme käyttämään omaa järkeä ja huolehtimaan kavereista. Järjestyssääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus. Häiritsevästi käyttäytyvä henkilö poistetaan tapahtumasta. Yleinen viihtyvyys riippuu kaikkien käytöksestä ja asenteesta, joten ollaan kaikki kauniisti!


TAPAHTUMASSA NOUDATETAAN SUOMEN LAKEJA

  1. Tapahtuma on täysin päihteetön. Tapahtumaan ei saa tuoda minkäänlaisia päihdyttäviä aineita, eikä tapahtumassa saa oleskella päihtyneenä. Koska tapahtumapaikkana toimii koulu, tupakointi on sallittua vain tapahtuma-alueen ulkopuolella. Tupakointi ei ole siis sallittua ulko-ovien tai portin välittömässä läheisyydessä.
  2. Tuli- ja teräaseiden tuonti tapahtumaan on ehdottomasti kielletty. Asejäljitelmät on kuitenkin sallittu, mikäli ne ovat osa cosplay-pukua. Tällöin asejäljitelmän tulee olla selkeästi erotettavissa oikeasta aseesta. Kuulapyssyt/airsoft-aseet sallitaan, mikäli niitä ei ole ladattu ja säiliöt on tyhjennetty. Tapahtuman läheisyydessä liikkuu ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia tapahtumastamme. Tämän seurauksena emme suosittele, että liikut asejäljitelmäsi kanssa tapahtuma-alueen ulkopuolella.
  3. Cosplay-puku ei saa sisältää teräviä osia.
  4. Kulkuväylien tukkiminen on kielletty. Älä jää istuskelemaan portaille tai seisoskelemaan sisäänkäynnille. Annetaan kaikille tilaa hengittää ja liikkua esteettömästi.
  5. Kaikenlainen markkinointi, esitteiden yms. levittely on kielletty, ellei siihen ole erikseen lupaa tapahtuman järjestäjiltä. Mikäli haluat myydä tuotteitasi tai mainostaa tapahtumaasi/yritystäsi tapahtumassa, ole yhteydessä järjestävään tahoon (kpopsuomiry@gmail.com).
  6. Ylimääräinen ja tahallinen roskaaminen sekä paikkojen ja esillä olevien tavaroiden rikkominen on ehdottomasti kielletty. Yleistä viihtyvyyttä pystymme pitämään yllä, kun jokainen vie omat roskansa roskikseen. Tahallinen asioiden rikkominen johtaa korvausvelvollisuuteen.
  7. Järjestäjillä ja järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa järjestyssääntöjä rikkovat henkilöt tapahtumasta. Pyrimme pitämään tapahtuman täysin turvallisena ja ilmapiirin hyvänä. Mikäli huomaat jonkun rikkovan sääntöjä tai käyttäytyvän häiritsevästi, ilmoitathan asiasta järjestäjille tai järjestyksenvalvojille!

Comments are closed.